Rommel- en platenmarkt 17 maart 2018

Muziekvereniging De Eendracht in Hengelo zal op zaterdag 17 maart weer een grote rommel- en platenmarkt houden.

De Werkgroep ’75 van de muziekvereniging organiseert al jarenlang drie keer per jaar een grote rommel- en platenmarkt, onder grote interesse en enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers. De kracht van deze gezellige rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. En alles wordt netjes gesorteerd uitgestald. De prijzen die gehanteerd worden zijn alleszins redelijk te noemen.

Onder het genot van een kopje koffie/thee kan tijdens het zoeken naar iets van de gading even gepauzeerd worden om nieuwe energie op te doen om nog een keer rond te gaan.

Vinyl

Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt

Daarnaast worden in de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

Unieke verkoop, alleen op de rommelmarkt van 17 maart: er wordt ook een aantal (voor de vereniging) oude en afgeschreven instrumenten verkocht!

U bent van harte welkom van 9.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw van De Eendracht, de Speeldoos, aan de Steenbokstraat 217 Hengelo. De toegang is gratis.