MUZIKALE ONTMOETING

Muziekvereniging Eendracht-Excelsior organiseert als afsluiting van het muzikale seizoen, in aanloop naar de zomervakantie, een muzikale ontmoeting in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo.

In samenwerking met Paviljoen ‘De Ontmoeting’ wordt er op zondag 24 juni op het grote grasveld naast het paviljoen muziek gebracht door een tweetal onderdelen van de vereniging.

Tussen 12.30 en 15.00 uur.

Deze titel is niet voor niets gekozen. Eendracht-Excelsior zorgt voor de muziek en gaat de ontmoeting aan met de bezoekers in het park die o.a. neer kunnen strijken op het terras van het Paviljoen ‘De Ontmoeting’ en daar heerlijk relaxed, onder het genot van een drankje, van afwisselende muziek genieten.

Het harmonieorkest begint en brengt lekker in het gehoor liggende muziek. Waarna Feel the Beat (de vroegere Street Harmony Band) met popmuziek en ballads het publiek op weer geheel andere wijze van hun muziek laat genieten.

In dit mooie Prins Bernhardplantsoen van en voor Hengeloërs en gasten van buiten, waar al heel veel activiteiten worden gehouden, weer een nieuwe activiteit. Op een zondagmiddag, voor zowel volwassenen als kinderen (die zich heerlijk in de speeltuin naast het Paviljoen kunnen vermaken). De toegang tot het park is gratis.

We ontmoeten u graag!!

Muziekvereniging Eendracht-Excelsior