Muzikale Ontmoeting met Feel the Beat


MUZIKALE ONTMOETING FEEL THE BEAT 14 APRIL 2019

Optreden van: Feel the Beat.
Locatie: bij Paviljoen ‘De Ontmoeting’ in Prins Bernhardplantsoen Hengelo.
Tijd: tussen 14.00 en 16.00 uur.
Toegang: gratis.

In 2018 was de eerste Muzikale Ontmoeting van de Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior, bij Paviljoen ‘De Ontmoeting’ in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Onder grote belangstelling genoten de bezoekers ontspannen van lekker in het gehoor liggende muziek.
Deze succesvolle ontmoeting smaakte naar meer. Daarom is er ook in 2019 een Muzikale Ontmoeting. En wel op zondagmiddag 14 april. Tussen 14.00 en 16.00 uur.

In samenwerking met en bij Paviljoen ‘De Ontmoeting’ treedt Feel the Beat op. Onderdeel van de Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior.
Feel the Beat is voortgekomen uit het vroegere Tamboer- en Pijperkorps van H.O.V. De Eendracht. De muziekstijl werd op een gegeven moment aan de tijd aangepast en toen werd ook de naam veranderd in Street Harmony Band. Maar Eendracht-Excelsior loopt al heel lang niet meer op straat, d.w.z. niet meer in optochten e.d. Een logisch gevolg was dat de naam opnieuw werd gewijzigd. En meer duidelijk werd voor welke muziekstijl dit onderdeel garant staat: “Beat” in de ruimste zin van het woord. O.a. rock, pop, blues, ballads.
Feel the Beat verzorgt graag optredens bij speciale gelegenheden, zowel in de open lucht als op binnen podia. Bij b.v. braderieën, Open Air concerten, Cultuurpodium Houtmaat, in Schouwburg Hengelo, bij WAK Hengelo.
Dit alles onder de bezielende leiding van Paul Rademaker.